Webidei Зарежда

Пари от PTC програми

Публикувана на От Hrisi
PTC програми

Живеем в съвремие, в което доста хора прибягват до търсенето на допълнителна работа. Имайки предвид ежедневните задачи и отговорности, ако ви се наложи да тичате от едно място на друго, не бихте се чувствали добре нито физически, нито психически. Натоварването и стресът ще бъдат огромни, а свободното време – нулево.

Paid to click

На помощ тук се притичва интернет и възможностите за надомна работа, които той предлага. Една от тях е свързана с т.нар. PTC програми или сайтове, които позволяват печелене от кликове. Те имат редица предимства, заради които и много хора се ориентират в тази сфера. Paid To Click страниците ви позволяват да работите когато можете и искате. Не изискват съобразяване с каквито и да е норми или работно време. Това се определя от вас. Все пак това са допълнителни доходи, не основни, но ако работите усилено ще ви стигат да покривате нуждите си.

Хубавото при различните PTC програми е, че не ви задължават да влагате каквито и да било средства. Необходима ви е единствено регистрация, която се прави напълно безплатно.

Интересно е, че тези при тези сайтове не се наблюдава само печелене от кликове. Може да натрупате средства и като участвате в различни томболи на лотариен принцип, като решавате тестове и лесни задачи, като гледате реклами и т.н. Всяка такава програма има своя политика и начини, чрез които да задържи потребителския интерес. При тях, автоматично започвате на трупате средства след регистрация. Имате възможност да каните хора, което допълнително ще увеличи приходите и бонусите към вас.

ПрограмаПечалбаБрой рефералиMax рекламиРейтинг
Clixsense$0.02/задача Неограничен Неограничен5/5
Neobux$0.005/клик Неограничен 50+5/5
OfferNation$0.01/клик Неограничен 40+4/5
GetPaid$0.005/клик Неограничен 50+4/5
GPTPlanet$0.002/клик Неограничен 40+4/5

Какво получаваме от сигурните PTC програми?

Много хора си мислят, че някъде има уловка. Напротив, чрез дейността си, вие помагате на сайта да печели и той просто ви се отблагодарява по съответния начин. Вие работите и изкарвате парите си. Обикновено, това са рекламни сайтове, чиято цел е да разпространяват своята реклама, достигайки до повече хора. Вие сте един от тях. Веднъж достигнал до вас, този сайт има интерес да ви задържи и накара да доведете още хора. И ви плаща затова.

Както споменахме, вие определяте работното си време, но все пак е важно да бъдете с висока активност. Тоест, не пропускайте да следите ежедневните си задачи, реклами и т.н. Освен това, е добре да сте над 16-годишна възраст. Това са единствените изискания. Всичко останало е във вашите ръце – колкото редовни бъдете, толкова повече средства ще трупате.

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ, винаги може да се свържете със съответните PTC програми. Повечето от тях оставят имейл или директен формуляр за попълване, който може да изпратите до тях. Откъдето и да го погледнете те са бърз и лесен начин да спечелите пари само с няколко клика, докато сте се настанили удобно на дивана вкъщи. Доста добра допълнителна работа, нали?

Колко полезна ви бе тази статия?

Кликни на звездичките, за да избереш!

Среден рейтинг / 5. Брой гласували

Hrisi
hrisi_writer@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *