Webidei Зарежда

Пари от Интернет – истина или лъжа?

Публикувана на От Hrisi
пари от интернет

Днес, интернет е масово явление, до което се докосва по-голямата част от населението. Хараш Варадан е открил как той може да използва не само за развлечение, а и за печелене на пари. Той посочва 10 начина за печелене на пари от интернет, които не отнемат повече от половин час работа на ден. Лесно и бързо – ето как:

1. Свободни професии

Или иначе казано, печелете пари от копирайтинг, създаване на впечатляващи снимки, дизайни за разни сайтове или от всеки друг талант, който притежавате. Това може да бъде ваше хоби, от което да изкарате пари. Интернет е необятно пространство, предлагащо безброй възможности. Има сайтове, които ви дават пари само защото сте се регистрирали в тях – Freelancer, iWriter, LinkedIN и други.

Социални мрежи

2. Социални мрежи

Може би най-популярното нещо в интернет в момента. Най-важното при Twitter и Facebook е масата от фенове, т.нар. последователи. Колкото по-активни сте в страниците си, толкова повече ще трупате. Тогава ще дойдат и приходите. Притокът им може да е повлиян от рекламиране на продукт, препращане на потребители към уебсайт и т.н.

3.Пари от интернет с видео

Тук на помощ ще се притече Youtube – най-голямата платформа за споделяне на видеа. Лесно може да привлечете вниманието на хората със съвети от сорта „Направи си сам“ или други подобни. Със сигурност и вие сте поглеждали към сайта за едно или друго нещо и имате представа от търсенето. Единственото, което ви трябва е добра камера, с която да заснемете съдържанието на клипа, а после може да започнете да трупате фенове.

афилиейт програми и маркетинг

4. Включване в афилиейт програми

Това е подходящ вариант, в случай че не разполагате със собствени услуги или стоки, които да продавате. Този тип програми ви позволяват да си сътрудничите с търговец, получавайки определен процент средства въз основа реализираните продажби. Пример за платформа, която предлага подобно партньорство е Clickbank, но разбира се има и други. Необходимо е само да откриете най-подходящото сътрудничество за себе си.

5. Чували ли сте за Ebay.com?

Със сигурност. Този сайт ви позволява да продадете абсолютно всичко и съответно да спечелите пари от него. Лесен начин за трупане на приходи чрез интернет, чието единствено изискване е да представите продукта в най-добрата му светлина. Погрижете са за създаването на примамливо предложение за своите клиенти – снимки, описание, намаление и т.н.

Ако парите ви стигат, значи не ви стига въображението!

Книги онлайн продажба

6. Издаване на книга онлайн

Интернет ви дава възможност да издадете и продадете собствена книга. Разбира се, за целта трябва да можете да пишете. Съществуват сайтове, благодарение на които можете да издадете сами своя шедьовър, помагайки ви за всичко от заглавие, през авторски права, до оформяне на корица и страници. Най-добрите сред тях са: Createspace, Booktango,Fastpencil  и Bookrix.

7. Създаване на блог

Чрез поддържането на сайт или блог, човек има възможност да достигне до огромен брой потребители, пред които да представите своите идеи, мисли и съвети. По този начин, информацията ще обхване хора по цял свят, а вие трябва просто да задържите вниманието им. Бихте могли да го направите по различни начини – чрез публикуване на собствени статии, продукти или услуги, чрез предлагане на консултации по разни въпроси, чрез продажба на рекламни полета и т.н. Най-важното нещо, към което трябва да се стремите, за да спечелите пари от интернет по този начин, е предоставянето на уникално съдържание. Най-популярната програма за създаване на блог е WordPress, а за рекламни платформи – AdSense, Chitika и други.

печелене с кликане

8. Кликане

Най-лесната работа, която понякога може и да ви отегчи. Виртуалното пространство ви дава възможност да увеличите бюджета си чрез… кликане. Трябва само да откриете сайт, който търси тази услуга. Ние от Webidei сме ви предоставили списък със сайтове, които плащат!

9.Онлайн изследвания

Проучванията за различни социални сфери ви дават добра възможност да спечелите пари от интернет. Необходимо е само да отделите малко време, за да попълните въпросника, давайки обективното си мнение.

Парите не са всичко, но за да го твърдиш, първо трябва да ги имаш!

Онасис

10. Пари от интернет чрез съдействие

Ако се разровите с мрежата, със сигурност ще намерите платформи, страници, сайтове, които предлага възнаграждение срещу по-лесни и дребни услуги, като въвеждане на описания, данни, продукти и т.н. Това е доста добра възможност, защото освен че ще работите, когато имате време, ще натрупате и опит, който впоследствие би могъл да ви бъде от полза.

Колко полезна ви бе тази статия?

Кликни на звездичките, за да избереш!

Среден рейтинг / 5. Брой гласували

Hrisi
hrisi_writer@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *